La veu de l’ànima…JapJi

REVITALITZA EL TEU COS, ALLIBERA LA MENT,
DONA 
PAU AL TEU ESPERIT,
RESPIRA!


KUNDALINI IOGA
 ,
EL IOGA DE LA CONSCIÈNCIA,
HO FA POSSIBLE…

El Kundalini Ioga, també anomenat Ioga de la consciència, portat des de la India a Occident pel Mestre Yogi Bhajan, consisteix en tècniques iòguiques senzilles que poden ser practicades per a tohom. Alguns dels seus efectes positius s’experimenten immediatament. Manté el cos en forma i entrena la ment per a ser forta i flexible, permetent afrontar millor els canvis i l’estrés.

El Kundalini Ioga és una de les línies més antigues del ioga, una tecnología que combina de manera molt precisa exercicis físics, tècniques respiratories, concentració mental, meditacions amb o sense mantra. Obtenint el perfecte equilibri entre cos, ment i esperit.

A cada classe es realitzen exercicis i postures (Kriyes i asanas) combinats amb exercicis de respiració (Pranayama), gestos de dits i mans (mudres), contraccions corporals (Bhandes), vibració de mantres i relaxació. Tot plegat, conjuntament o en seqüència, per a crear efectes específics per a la millora de tot el nostre organisme.

La relaxació harmoniosa total cura el cos. Per lograr això, ha d’haver una coordinació entre les nostres tres facetes: cos, ment i ànima” ~ Yogi Bhajan